Techno Music Müzik Ve Oyunlarınızın Yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Techno Music Müzik Ve Oyunlarınızın Yeri

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

-------Muro Kral Adayı Olursa Ne Olur------

YazarMesaj
KaNo

Erkek
İş/Hobiler : yok
Lakap : Akon

-------Muro Kral Adayı Olursa Ne Olur------ Empty
MesajKonu: -------Muro Kral Adayı Olursa Ne Olur------   -------Muro Kral Adayı Olursa Ne Olur------ Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 9:37 pm

Muro: Evet çeto krallık seçimleri yaklaşıyor teknik stratejik çalışmalar ne alemde.
Çeto: Başkanım merak etmeyin kral sizsiniz.
Muro :Bak çeto bu seferde kral olayım.Sana süprizlerim olcak
Çeto: Hayırdır başkanım emc bayiliğimi verceksin yoksa çok duygulandım.
Muro: Hele sen şu çalışmalarından bahset bakalım halk ne düşünüyor.
Çeto: Başkanım halk oluşumumuza girmek için sabırsızlanıyor.
Muro: Oluşumumuza girmek derken._? bu nasıl cümle çeto sanki......töbe töbe
Çeto: Pardon başkanım yani sistemimize demek istedim.Heryer de görevlendirdiğim yoldaşlar fakirlere para dağıtarak ilgilerini çekmeğe çalışıyor.
Muro: Haklısın çeto .Maalesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor.
Çeto: Haklısınız başkanım size katılıyorum
Muro: Neye katılıyorsun çeto benim fikirlerime katılma sen sadece çalış.Sen nesin bİliyormusun Çeto.
Çeto: Sen bilirsin başkanım neyim ben
Muro: Emperyalİst eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı.
Çeto: Başkanım benim hakkımdaki düşünceleriniz çok duygulandırdı.
Muro: Tamam sus ağlama git üstüne başına bişi al.
Çeto: Allah razi olsun başkanım aldım nasıl yakışmışmı.
Muro: Bu don ne böyle; masmavi, bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek.
Çeto:Başkanım biliyorsun istanbulda susuzluk hat safhada EMC LUFER ESLAND MARADON girişlerine hayrat çeşmesi yaptırdım cz de sorun çıkıyor spike towndan dolayı yarım kaldı ınş en kısa zmanda onuda tamamlayacaz başkanım.
Muro: Ulan çeto İnanmayacaksın ama benim de devrimci devrelerim yandı.
senden böyle fikirler çıkarmıydı.
Çeto :Sabaha kadar düşündüm başkanım
Muro: Halamı düşünüyorsun çeto: Burada Gm yi saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. Ne diyordu büyük lider; Kral lığı halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel Warriorlar gerçekleştirecektir. Yani sen değil çeto, ben.
Çeto: Haklısın başkanım düşünemedim.
Muro: Zaten sen düşündüğün sürece biz bırak Kral olmayı Lufere muhtar bile olamayız.Lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Muro:Çetin kozmozda tesadüf diye birşey de vardır
Çetin: Kozmoz derken başkanım?
Muro: Kainat lan cahil. Nalet olsun kozmoza
Çeto: Çok zekinisiz başkanım yanınızda olmak bana güç veriyor.
Muro: En son kaç kişiye söyledin bunu çetin
Çeto: Senden Başkasına söylemedim başkanım.
Muro: Neyse tamam şimdi diyeceklerimi diyi dinle .Ramazan davulcularımıza söyle gece naralarında reklam yapsınlar.
Çeto : Reklam derken Başkanım
Muro: Çetonun anası kayıp yarı prest yarı mage ondan olan çocukta çeto gören ve bilenlerin en kısa zamanda emc Guard larına mürcaat etmeleri rica olunur.
Çeto: Başkanım çok duygulandırdın beni şimdi ağlayacam
Muro: Ha ha ha ha! İşte tipik bir burjuva esprisiyle karşı karşıyayız çeto.
Muro: Oylarını bize verirlerse ezilmiş halkımız repairlerini daha ucuza yapacaklar .armorlar ucuzlayacak kıçları don görecek.akşama içmeye 1 şişe soul kivi suyu 1 şişe kırmızı nar ekşisi verilcek yeni server gelmeden vurduk vurduk çeto yoksa bu serverde sıkışıp kalcaz hadi iş başına aslanım.
Çeto: Tamam başkanım şu mübarek ramazan günlerinde ne güzel şeyler yapıyorsunuz seçim sizindir başkanım sizindirrrrrrr.
Muro: Evet çeto zaten benim bile kabul etmediğim dürüstük meziyetini tek sen yakıştırıyorsun bana oyuzden seni seviyorum çeto .Kral Oldğumda söz ananı bulacağım sana.
Çeto: Sağolasın başkanım En Büyük Kral Bizim Kral.Sağolasın başkanım En Büyük Kral Bizim Kral.......

-------Muro Kral Adayı Olursa Ne Olur------
1 sayfadaki 1 sayfası